Headhunting for danske og internationale virksomheder

Vi rådgiver på en række områder, hvor individets personlighed og adfærd har betydning for den enkeltes og dermed virksomhedens målopfyldelse - primært indenfor search og rekruttering, individuelle kandidatvurderinger samt vurdering og udvikling af management teams og bestyrelser.

​People In Focus er beliggende i Storkøbenhavn, nærmere bestemt Hellerup, og headhunter de rigtige personer til stillinger som specialister, mellem - og topledere samt bestyrelsesmedlemmer.

Vores erfaring er baseret på mere end 2500 search og rekrutteringer i Danmark og i udlandet. Blandt vores klienter tæller vi etablerede virksomheder med klart internationalt fokus såvel som opstartsvirksomheder, som fra starten har valgt at satse på at skabe et vindende team.

Vi headhunter den næste medarbejder

Vi har gennemført rekrutteringsopgaver med flere hundrede positioner til enkeltstående search-opgaver og assessments af mellem- og topledere.

Vi headhunter ud fra moderne værktøjer fra databaser og sociale medier til internet-annoncering, og vi har haft ansvaret for nogle af de mest omtalte og anerkendte rekrutteringsprojekter i Danmark.

Når vi headhunter medarbejdere til en virksomhed, tror vi på at langvarige, tætte kunderelationer og omhyggeligt forarbejde i den enkelte opgave skaber den simple formular for succes:

Den rigtige person i det rigtige job på det rigtige tidspunkt.

Ledelsesudvikling og rådgivning af investorer

Adfærden og personligheden hos det enkelte management team-medlem samt dynamikkerne i teamet som helhed er direkte relateret til teamets evne til at nå dets forretningsmæssige mål.

Gennemsigtighed og viden, vedrørende det team som skal forvalte en mulig investering og sikre virksomhedens fremtid, giver derfor danske og internationale investorer og bestyrelser et kvalificeret grundlag for beslutningen om investering samt værktøjer til at sikre samarbejdet med management teamet fremover.

People In Focus hjælper gennem brug af koncepterne Management Team Due Diligence, Management Team Review og værktøjet Management Team Profile, venture virksomheder, kapitalfonde, ledelses teams og bestyrelser til at opnå deres forretningsmæssige mål.

Er der derfor brug for en ny og dygtig medarbejder i virksomheden, så headhunter vi den helt rigtige. For mere information kan vi kontakte os på telefon 40 53 74 86.

adresseinformation

People In Focus ApS

Strandvejen 100

2900 Hellerup - Denmark

Find os på Google

kontaktinformation

CVR: 30808045

Telefon: +45 40 53 74 86

E-mail: jtr@peopleinfocus.dk