Rekrutteringsbureau med kyndige kompetencer​

People in Focus er et rekrutteringsbureau beliggende i København, nærmere bestemt Hellerup, der har fokus på rådgive virksomheder bedst muligt. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at have de bedste kompetencer, og hos os er du i de kyndigste hænder.

Jørgen Trojel

Mit navn er Jørgen Trojel, og jeg har erfaring dels fra min position som direktør i den internationale konsulentbranche, dels fra en række internationale direktørstillinger, eksempelvis for telekom-virksomheden Nokia.

Jeg har med succes arbejdet med klienter indenfor en række forskellige brancher bl.a. dagligvarebranchen, high-tech, entreprenørbranchen, software, e-business, fashion, telekommunikation, m.fl.

Som sparringspartner for ledelsen i en række kendte virksomheder i ind- og udland har jeg ledet store rekrutteringsprojekter, organisationsudviklingsprojekter, udvikling af management teams, virksomhedsanalyser og facilitering af strategiprocesser, hvilket betyder at et rekrutteringsbureau lå lige til højrebenet.

Mine største forcer er mine erfaringer fra langvarige klientrelationer, og mit fokus at sætte mig ind i klienternes organisatoriske og forretningsmæssige problemstilling og omsætte disse til individuelle, bæredygtige og værdiskabende løsninger.

Jeg er Cand. jur. fra Københavns Universitet og har kombineret min universitetsgrad med top level-kurser i virksomhedsledelse.

Du er velkommen til at kontakte Jørgen på

Telefon +45 40 53 74 86

eller på

e-mail: jtr@peopleinfocus.dk​​

Har du brug et rekrutteringsbureau?

Vi rekrutterer de bedste medarbejdere til vores kunder. Ved spørgsmål omkring, hvordan vi som rekrutteringsbureau, helt specifik hjælper med at rekruttere de rette medarbejdere, kan vi kontaktes på telefon +45 40 53 74 86 eller på e-mail: jtr@peopleinfocus.dk

adresseinformation

People In Focus ApS

Strandvejen 100

2900 Hellerup - Denmark

Find os på Google

kontaktinformation

CVR: 30808045

Telefon: +45 40 53 74 86

E-mail: jtr@peopleinfocus.dk