PERSONLIGHEDSTEST OG VURDERINGER AF TOPKANDIDATER

Personligheden er afgørende for den enkeltes resultater – men svær at vurdere!

​Vi har fra starten været opmærksom på, at virksomhederne i stadigt stigende grad anvender moderne online værktøjer, web-baserede sociale netværk, personlighedstest og personlige forbindelser til at frembringe et antal topkandidater.

Det er i dag almen viden, at personlighedenog adfærden hos den enkelte er afgørende for vedkommendes succes i jobbet, men det er imidlertid også almen viden, at personligheden er svær at vurdere. Vi gør brug af personlighedstest til at vurdere dette på bedste vis.

Vi vurderer jobkandidater med en personlighedstest

Hvordan sikrer vi os så, at vi vælger den helt rigtige medarbejder til vores kunde? Vi har specialiseret os inden for området, og med vores personlighedstest får vores kunder et så kvalificeret grundlag for beslutningen om ansættelse - som muligt.

Vi har gennemført mere end 3000 personlighedstest og dybdevurderinger af topkandidater, og vi har en dyb og bred erfaring med adfærdsvurderinger af kandidater i forhold til specifikke jobs indenfor en lang række brancher.

​Vi tilbyder derfor danske og internationale virksomheder at få gennemført adfærdsprognoser af topkandidater på specialist- mellem- og toplederniveau.

I lighed med vores Search og Rekrutterings-koncept er processen omhyggeligt tilrettelagt med henblik på den enkelte klient og det individuelle job.

Skal vi også give dig det bedste udgangspunkt?

People In Focus gennemfører således en grundig job- og virksomhedsanalyse, personlighedstest, dybdeinterview og referencetagning.

Tilsammen frembringer disse indsatser et særdeles præcist billede af kandidaten indenfor områder som eksempelvis: arbejdsstil, interpersonelle relationer, ledelsesstil, beslutningsmønstre, managementstil og potentiale.

Også her gælder det: Den rigtige person i det rigtige job på det rigtige tidspunkt.

Så skal vi også give dig den bedst mulige position til at træffe en kvalificeret beslutning omkring dine jobkandidater? Så kontakt os på telefon 40 53 74 86

adresseinformation

People In Focus ApS

Strandvejen 100

2900 Hellerup - Denmark

Find os på Google

kontaktinformation

CVR: 30808045

Telefon: +45 40 53 74 86

E-mail: jtr@peopleinfocus.dk