Rekruttering af den rigtige medarbejder

Search og selection af mellem- og topledere samt bestyrelsesmedlemmer.

​Vi baserer vores services på en bred og dyb viden om rekruttering på tværs af mange brancher, f.eks. high tech, fashion og retail og online business.

Vi har specialiseret os i rekruttering for danske og udenlandske virksomheder, og searcher både nationalt og internationalt efter den rette profil.

Hos People in Focus i Hellerup, Storkøbenhavn, lever vi af at levere kvalitetsrådgivning, og vi arbejder efter formularen: Den rigtige person i det rigtige job på det rigtige tidspunkt.

En grundig rekruttering af den rigtige person

Vores tilgang til search og rekruttering hviler på den grundtanke, at personligheden er afgørende for den enkeltes succes i et givent job, og at personligheden er svær at vurdere.

Derfor er det et fast princip for People In Focus, at vi fastlægger personlighedskravene og de formelle krav til kandidaten gennem en tæt drøftelse med nøglepersoner i klientorganisationen.

Derefter anvender vi psykologiske tests, dybdeinterviews samt en kombination af disse værktøjer for at opnå en så præcis vurdering af kandidatens personlighed i forhold til jobbet som muligt.

Vi er certificerede i CEB-testsystemet – en af verdens mest anerkendte testsystemer - og er erfarne med en række andre testværktøjer.

​Fra vores job- og virksomhedsanalyse til vores test og dybdevurdering, fra præsentationen af topkandidater til vores opfølgning er vi fokuseret på at identificere de topkandidater til rekruttering, som vil passe vores klients virksomhedskultur, og som vil gøre en positiv forskel.

Det rigtige job

Det er et fast princip for os, at jobindholdet fastlægges i en dynamisk dialog med klienten, således at sparringen med People In Focus i kombination med klienten resulterer i fastlæggelsen af det rigtige job og ikke bare et ’job’ relateret til en tilfældig jobbeskrivelse.

Det rigtige tidspunkt

Vi ser en virksomhed som en dynamisk organisme og ikke som en statisk enhed. Som en del af vores job- og virksomhedsanalyse drøfter vi derfor med klienten virksomhedens historie, forretningsmæssige udvikling, nuværende situation og fremtidsplaner.

Det samlede indtryk sammenholdes ligeledes med kandidatens personlighed og erfaring og indgår som en essentiel del i vores bestræbelser på at opnå det ideelle match.

Vi kan kontaktes for mere information om Executive Search eller rekruttering på telefon 40 53 74 86 eller via vores kontaktformular.

adresseinformation

People In Focus ApS

Strandvejen 100

2900 Hellerup - Denmark

Find os på Google

kontaktinformation

CVR: 30808045

Telefon: +45 40 53 74 86

E-mail: jtr@peopleinfocus.dk