Partnere

People In Focus samarbejder med professionelle partnere, hvis koncepter og metoder er gennemprøvede og som satser på høj kvalitet i deres processer såvel som i slutproduktet.​

CEB

CEB er blandt verdens førende udbydere af testsystemer og er internationalt anerkendte for den høje grad af validitet og reliabilitet i deres tests.​

Hos People In Focus er vi CEB certificerede.​

People in focus gi’r en hånd til Syriens flygtninge

People in focus i Hellerup har valgt at hjælpe Dansk Flygtningehjælp med at uddele nødhjælp til syriske flygtninge i Syrien og omkringliggende lande. 

People in focus er nemlig blevet erhvervspartner i Dansk Flygtningehjælp, og har valgt at lade deres støtte gå til de alt for mange mennesker, som er drevet på flugt fra borgerkrigen i Syrien.

”Som virksomhed vil vi gerne gøre en forskel ude i verden – der hvor der er størst behov for hjælp. Situationen i Syrien er udnævnt til verdens største humanitære katastrofe lige nu. Derfor har vi valgt at støtte Dansk Flygtningehjælps arbejde i Syrien og regionen omkring, ved at blive erhvervspartner,” siger Jørgen Trojel fra People in focus.

Situationen i Syrien er lige nu verdens største humanitære krise. Over 9 millioner mennesker i Syrien og omkringliggende lande har brug for hjælp her og nu – og tæt på halvdelen af dem der har behov for hjælp er børn.​

Dansk Flygtningehjælp hjælper hver måned omkring 500.000 mennesker i regionen. Men behovet for hjælp stiger, og organisationen udvider konstant arbejdet i takt med, at der bliver samlet penge ind. Dansk Flygtningehjælp uddeler startpakker til flygtninge, når de ankommer til et mere sikkert sted i Syrien eller kommer over en grænse til et af nabolandene.

People in focus opfordrer andre lokale virksomheder i Hellerup til at blive erhvervspartner i Dansk Flygtningehjælp og dermed bidrage til nødhjælp til Syriens flygtninge.

Dansk Flygtningehjælp er Danmarks største humanitære organisation og arbejdere i 35 lande verden rundt. Organisationen blev i 2013 kåret som verdens bedste humanitære NGO af tidsskriftet Global Journal.

For yderligere informationer kontakt Kathrine Schmidt, Projektleder Dansk Flygtningehjælp, 3373 5280.

Kræftens Bekæmpelse

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse. 

adresseinformation

People In Focus ApS

Strandvejen 100

2900 Hellerup - Denmark

Find os på Google

kontaktinformation

CVR: 30808045

Telefon: +45 40 53 74 86

E-mail: jtr@peopleinfocus.dk