Rekrutteringsbureau med kyndige kompetencer​

People in Focus er et rekrutteringsbureau beliggende i København, nærmere bestemt Hellerup, der har fokus på rådgive virksomheder bedst muligt. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at have de bedste kompetencer, og hos os er du i de kyndigste hænder.

Jørgen Trojel

Mit navn er Jørgen Trojel, og jeg har erfaring dels fra min position som direktør i den internationale konsulentbranche, dels fra en række internationale direktørstillinger, eksempelvis for telekom-virksomheden Nokia.

Jeg har med succes arbejdet med klienter indenfor en række forskellige brancher bl.a. dagligvarebranchen, high-tech, entreprenørbranchen, software, e-business, fashion, telekommunikation, m.fl.

Som sparringspartner for ledelsen i en række kendte virksomheder i ind- og udland har jeg ledet store rekrutteringsprojekter, organisationsudviklingsprojekter, udvikling af management teams, virksomhedsanalyser og facilitering af strategiprocesser, hvilket betyder at et rekrutteringsbureau lå lige til højrebenet.

Mine største forcer er mine erfaringer fra langvarige klientrelationer, og mit fokus at sætte mig ind i klienternes organisatoriske og forretningsmæssige problemstilling og omsætte disse til individuelle, bæredygtige og værdiskabende løsninger.

Jeg er Cand. jur. fra Københavns Universitet og har kombineret min universitetsgrad med top level-kurser i virksomhedsledelse.

Du er velkommen til at kontakte Jørgen på

Telefon +45 40 53 74 86

eller på

e-mail: jtr@peopleinfocus.dk​​

Karin Zander

Hej mit navn er Karin Zander, og jeg er associate her i People in Focus

Jeg er Aut. Cand. Psych med speciale i erhvervspsykologi, og i et rekrutteringsbureau har jeg mulighed for at arbejde med netop det speciale.

Jeg har en helt særlige sammensætning af erfaring som iværksætter, leder i danske og internationale virksomheder og igennem de seneste 10 år som konsulent for en række anerkendte koncerner, har jeg opnået et helt unikt afsæt for at samarbejde med en bred vifte af erhvervsvirksomheder.

Jeg er specialiseret mig i at udvikle management teams og organisationer og skabe personlig og professionel udvikling med synlige, positive og varige resultater.

​Min grundtanke er, at vi lever i en kompleks verden, der hele tiden forandrer sig, hvilket kræver ledere, der konstant forsøger at udvikle sig dynamisk og udfordre sine antagelser om hvad god ledelse er.

​Jeg arbejder ligeledes med medarbejdere i krise, eksempelvis stress samt med optimering af styrker, selvværd og relationer.

Jeg sætter en ære i et godt og tæt samarbejde med kunderne, idet det er fundamentet for et vellykket forløb og det ønskede resultat.

Har du brug et rekrutteringsbureau?

Vi rekrutterer de bedste medarbejdere til vores kunder. Ved spørgsmål omkring, hvordan vi som rekrutteringsbureau, helt specifik hjælper med at rekruttere de rette medarbejdere, kan vi kontaktes på telefon +45 40 53 74 86 eller på e-mail: jtr@peopleinfocus.dk

adresseinformation

People In Focus ApS

Strandvejen 100

2900 Hellerup - Denmark

Find os på Google

kontaktinformation

CVR: 30808045

Telefon: +45 40 53 74 86

E-mail: jtr@peopleinfocus.dk